top of page

FUNDACIÓ PRIVADA TUTELAR

La missió de la Fundació, que aquest any compleix el seu 15à aniversari, és la d’acompanyar i defensar els drets de les persones grans, persones amb discapacitat, persones que pateixen discapacitat psicosocial, així com menors en risc social; en realitat totes aquelles persones que estan en situació d’una gran vulnerabilitat

pexels-kampus-production-7492952.jpg
Imagen9.jpg

El projecte

La finalitat del projecte ACOMPANYA'M és proporcionar una atenció global i integral als efectes de millorar, els aspectes de salut socials i familiars dels interessats. D'aquesta manera s'intenta oferir una qualitat de vida més bona dins de les atencions sociosanitàries que ja reben dels diferents serveis públics.
El seus objectius són:

- Minimitzar els aspectes negatius que la persona expressi.
- Facilitar l'accés a una teràpia psicològica privada i individualitzada per donar resposta a les seves necessitats.
- Treballar per l'accés si així ho desitgen als diferents recursos i serveis que millorin la seva autoestima (perruqueria, roba, estètica, reparacions al domicili, ...).

Com?

En el programa intervenen tots els membres de l'equip, que realitzen reunions per tal de valorar la situació de tot el grup i les seves necessitats, establint en la mateixa un pla inicial de cada usuari on es recolliran les seves voluntats i preferències.

Imagen36.jpg
bottom of page