top of page

COOPERAND

COOPERAND neix el 2012, fruit de l'experiència com a voluntària de la Carla, ara presidenta de l'entitat, a El Alto de La Paz donant assistència als infants del carrer. Aquests menors abandonats pels seus pares, malviuen als carrers on conviuen amb les drogues, la delinqüència, la prostitució, l'explotació laboral i la soledat més absoluta. Són maltractats i menyspreats per la societat que els envolta. La seva situació és molt precària i alarmant. Sense accés a l'educació i la sanitat, viuen marginats sense ser atesos per ningú.

_cooperand3.jpg
_cooperand3.jpg

El projecte

Un projecte de suport educatiu i nutricional que vol arribar a 2.600 infants en situació de vulnerabilitat dels barris marginals i les llars d’acollida de Santa Cruz de la Sierra a Bolívia.

La pandèmia ha empitjorat la situació d’aquests nens, nenes i joves que són atesos pel seu equip de teràpia, salut i docència a diari. I el nombre d’infants que requereixen d’atenció mèdica, nutricional i acadèmica no para de crèixer.

Com?

Gràcies a aquest programa de suport, els infants i adolescents que en formen part, rebran classes de reforç i aliments diaris (vitamines, proteïnes, calci i hidrats de carboni) per complementar la seva escassa ingesta de calories diàries. L’objectiu és arribar a un total de 2.600 infants i joves atesos als barris, escoles i llars d’acollida i evitar que aquests menors s’hagin de convertir en mà d’obra per a les seves famílies i abandonin les aules pels carrers.

_cooperand2.jpg
bottom of page