top of page

Aigua de Coco

Aigua de Coco va néixer el 20 de desembre de 1994 amb l’objectiu principal de cobrir les necessitats de les famílies que vivien al carrer a la ciutat de Battambang (Cambodja).

Posteriorment va augmentar el seu àmbit d’actuació al Brasil i a Madagascar amb una clara orientació cap a la infància i les seves necessitats.

Actualment Aigua de Coco té com a missió contribuir a la millora de la qualitat de vida dels col·lectius en situació d’exclusió social en països del Sud on hi ha més de 40.000 persones beneficiant-se dels nostres projectes, repartits en tres continents.

Bloco carnaval_3.jpeg
Bloco carnaval_3.jpeg

El projecte

Als centres CAM, l’art i la música s’utilitzen com a mitjans eficaços per a transmetre missatges de sensibilització i educació en valors als beneficiaris i la població en general, durant les actuacions en públic. Els espectacles del CAM toquen temes concernents als problemes de la societat, com la prostitució infantil, l’embaràs no desitjat, la desigualtat de gènere i persones discapacitades, el treball infantil, l’abandó escolar, etc.

Els missatges de sensibilització dels grups del CAM travessen davanteres, amb les gires de sensibilització a l’estranger. Les veus de *Malagasy Gospel han visitat Espanya, França, Suïssa i Andorra en múltiples ocasions i els ritmes de *Bloco *Malagasy han fet vibrar vibrar països com Espanya, Cambodja, Tailàndia, el Brasil, Burkina Faso, Costa d’Ivori, Kenya i Sud-àfrica.

104492955_2634714436856097_7144619512952230560_n.jpg

Com?

ARRIBAR A MÉS NENS I NENES: El nou centre CASEM podrà donar cabuda a fins a 1.000 estudiants.

UN ESPAI MÉS INCLUSIU: el nou centre estarà adaptat a tot tipus de capacitats diverses.

REFERENT MULTICULTURAL: hi haurà espai per acollir estudiants d'altres indrets i països.

MAJOR AUTONOMIA I ABAST: comptarà amb un espai propi que permetrà destinar tots els fons del projecte a l'educació artística.

Bloco-Malagasy-8.jpeg
bottom of page