top of page

CARS FOR SMILES I CREU ROJA ANDORRANA

Cars for Smiles és una organització internacional sense ànim de lucre que treballa per millorar la qualitat de vida de nens, nenes i joves que pateixen alguna malaltia o condició difícil, mitjançant emocionants esdeveniments relacionats amb el món del Motorsport i els cotxes de luxe .

C4S està formada per un equip multidisciplinari de voluntaris de diferents nacionalitats que tenen com a objectiu crear esdeveniments inoblidables i alegrar les vides a aquests infants ia les seves famílies, així com donar suport a les institucions i entitats dedicades a tenir-ne cura. A més a més, recaptem fons per a projectes relacionats amb l'estudi mèdic de les entitats col·laboradores.

La Creu Roja Andorrana treballa des de l’any 1980 per tal de minvar les desigualtats socials i promoure la solidaritat a la nostra societat.

WhatsApp Image 2023-06-21 at 14.04.54.jpeg
08_23 CARS+CREUROJA (3).jpg

El projecte

TOTS ELS FONS RECAPTATS ES DESTINARAN ÍNTEGRAMENT A FINANÇAR EL PROJECTE DE COLONIES DE TARDOR “DESCONNECTAR PER CONNECTAR” DE CREU ROJA ANDORRANA
Fem activitats vàries com piscina, esports (patinatge, rocòdrom, bosc d’aventures, entre altres), cinema, visites culturals, altres activitats d’oci, gaudir de la natura i jocs i tallers diversos.

Per donar un respir a les families, aconseguir que els infants desconnectin de la seva realitat I que en gaudeixin.
 

104492955_2634714436856097_7144619512952230560_n.jpg

Com?

CARS AND SMILES arriba a Andorra per celebrar un esdeveniment únic i inoblidable que desperta il·lusió a infants i joves que es troben en situacions de vulnerabilitat.

Col·labora amb una bona causa. Fes que sigui un dia memorable per al teu copilot i participa en el nostre projecte.

Condueix el teu vehicle i fes feliç el  teu copilot. Sortida des d’Andorra la Vella fins al Circuit Andorra Pas de la Casa i tornada.

Limitem les places a 20 vehicles per a una millor organització i per una millor atenció als assistents, grans i petits.

El preu de la inscripicó (250 € integres per a Creu Roja Andorrana) inclou l’esmorzar, les voltes solidàries al circuit i el dinar tipus bufet al mateix circuit i algun regal sorpresa! I són integres per al projecte solidari

08_23 CARS+CREUROJA.jpg
bottom of page