top of page
  • Foto del escritormarta

Prop de 500 € recaptats gràcies a la jornada solidària a The RoofTop Van by Daguisa

· La jornada a benefici de Mans Unides i AUTEA, protagonistes del moviment dotzexdotze d’agost i setembre respectivament, va tenir lloc el 8 de setembre, Dia de Meritxell

· Mans Unides destinarà la seva part al projecte de cooperativa per a la reinserció laboral de joves en procés de recuperació d’addiccions a Usme (Colòmbia)

· AUTEA ho farà al seu programa de suport domiciliari a famílies amb infants de 6 a 12 anys amb TEA.



Gràcies als assistents a la jornada solidària del passat 8 de setembre, Dia de Meritxell, a The RoofTop Van by Daguisa s’ha pogut fer una donació de 495,15 € a les dues ONG beneficiàries i protagonistes del moviment dotzexdotze, Mans Unides i AUTEA.


Amb aquesta donació, Mans Unides podrà comprar algunes de les eines o roba de protecció que necessiten els joves que es troben en procés de recuperació d’addiccions per a la cooperativa de reinserció laboral de nova creació a la localitat d’Usme, al sud de Bogotà a Colòmbia. Se’n beneficiaran una trentena de joves.


Per la seva part, AUTEA ho destinarà al seu projecte de suport domiciliària a famílies amb infants de 6 a 12 anys amb TEA. Actualment, són 15 les famílies que formen part del projecte.


Aquestes donacions corresponen al 50% de les consumicions a The RoofTop Van by Daguisa. Les ONG així com Daguisa Hotels i #dotzexdotze agraeixen la participació de totes les persones que van celebrar el Dia de Meritxell de manera solidària, així com la implicació de tot l’equip i de la cantant Ingrid Martínez que va amenitzar la vetllada.


Moltes gràcies a tothom!


Podeu continuar col·laborant enviant la paraula MANS al 608, SMS social de Mans Unides, o la paraula AUTEA al 601, SMS social d'AUTEA.

11 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page