top of page

Prop de 50 donants i 500 euros aconseguits per a Mans Unides durant el mes d’agost

· Aquest moviment solidari dona visibilitat cada mes a un projecte diferent i a l’ONG que el lidera

· Amb aquestes donacions, es podran comprar un parell de les eines necessàries per a la nova cooperativa de construcció per joves en recuperació d’addiccions a Usme (Colòmbia).

· Amb aquesta iniciativa, Andtropia vol promoure la solidaritat, un dels objectius marcats des de la seva fundació.


Gràcies als 46 donants i col·laboradors i als 471,57 € recaptats durant el passat mes d’agost, es podran comprar un parell de les eines que calen per a posar en marxa la cooperació de construcció i jardineria per a joves en procés de recuperació d’addiccions a la localitat de Usme a Colòmbia.


Mans Unides cofinança aquest projecte que lidera la Fundació Mare Janer i que pretén posar en marxa aquesta cooperativa de la que se’n beneficiaran una trentena de joves. Ja han fet algunes petites reformes que han permès a aquests joves tornar a entrar al món laboral i per continuar en aquest procés de reinserció , ara els hi cal comprar les eines com polidores, soldadores, escales, carretons, equips de protecció, entre d’altres.


Aquestes donacions s’han aconseguit a través de les diferents accions que s’han organitzat durant els mesos d’agost i setembre en el marc del moviment #dotzexdotze a benefici de Mans Unides que era l’ONG protagonista del mes.Aquestes accions han estat l’enviament de SMS amb la paraula Mans al 608, la donació del Basquet Club Andorra provinent de la venda de roba durant el VideEsport i de The RoofTop Van by Daguisa, que va fer donació del 50% de les consumicions del concert que va tenir lloc el Dia de Meritxell. Totes elles s’han complementat amb visibilitat a diversos mitjans de comunicació via entrevistes, articles d’opinió o espais publicitaris cedits.4 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

コメント


bottom of page