top of page

Més de 239 donants i prop de 3.000 euros aconseguits per a 6 projectes solidaris durant el 2022

Durant l’any 2022 i gràcies als 246 donants i col·laboradors, es van recaptar 2.958,22 € a benefici de les sis ONG protagonistes del moviment #dotzexdotze. Aquestes donacions permetran que 2.856 beneficiaris dels projectes liderats per GosSOS, Mans Unides, AUTEA, Projecte Vida, Fundació Privada Tutelar i Cooperand vegin millorat el seu dia a dia.


Les ONG i projectes que en van ser les protagonistes són:


· Juliol – el refugi de gossos abandonats i en espera d’adopció de l’associació GosSOS. Amb la donació rebuda s’ha aconseguit l’equivalent al cost d’alimentar els gossos que actualment hi ha a la gossera (arribant al seu màxim de 42 en algun mes) durant 10 dies.




· Agost – el projecte de Mans Unides per crear una cooperativa de jardineria i construcció per a la reinserció social de persones que finalitzen el seu procés de recuperació d’addiccions a la localitat d’Usme (Bogotà – Colòmbia). Amb aquesta donació, Mans Unides podrà comprar algunes de les eines o roba de protecció que necessiten els joves que es troben en procés de recuperació d’addiccions per a la cooperativa de reinserció laboral de nova creació. Se’n beneficiaran una trentena de joves.

· Setembre - AUTEA amb el projecte de Suport a les Famílies que ofereix atenció domiciliària individualitzada per llars amb infants d'entre sis i dotze anys amb un trastorn de l’espectre de l’autisme. Actualment són 17 les famílies que participen del programa de suport domiciliari que té com a objectiu acompanyar i donar-los-hi eines per a la gestió de les situacions diàries i que facilitin la comunicació amb els seus fills o filles amb TEA. Encara hi ha famílies que estan a l’espera de formar part del programa que necessita d’aquests i altres recursos per a poder-se ampliar.




· Octubre – Projecte Vida amb el programa de Grups d’Ajuda Mútua per a persones amb trastorns addictius i les seves famílies. Amb les donacions rebudes es voldria posar en marxa o ampliar dos grups: un per persones que pateixen un trastorn per consum de substàncies o un trastorn del control d'impulsos (addiccions comportamentals) i un altre per a familiars de persones que pateixen un trastorn per consum de substàncies o un trastorn del control d'impulsos.




· Novembre – Fundació Privada tutelar i el seu programa Acompanya’m amb l’objectiu de treballar per l'accés de les persones acompanyades, actualment una seixantena, als diferents recursos i serveis que millorin la seva autoestima (perruqueria, roba, estètica, reparacions al domicili, ...).




· Desembre – Cooperand amb Llatinoamèrica i el seu programa de suport a infants i adolescents que rebran classes de reforç i aliments diaris (vitamines, proteïnes, calci i hidrats de carboni) per complementar la seva escassa ingesta de calories diàries. L’objectiu és arribar a un total de 2.600 infants i joves atesos als barris, escoles i llars d’acollida i evitar que aquests menors s’hagin de convertir en mà d’obra per a les seves famílies i abandonin les aules pels carrers.




Aquests donatius s’han aconseguit a través de l’enviament de SMS socials de les mateixes entitats, a través de donacions de particulars a www.dotzexdotze.com, i de les diferents accions que s’han organitzat durant aquests mesos gràcies a la col·laboració d’empreses, mitjans i entitats.




Alguns exemples són, la donació del Basquet Club Andorra provinent de la venda de roba durant el VideEsport 2022, el donatiu que va fer de The RoofTop Van by Daguisa del 50% de les consumicions del concert que va tenir lloc el Dia de Meritxell, la donació de 5 € per cada tractament de l’espai Eira Wellness Place, el donatiu de les trobades del grup Andorrita o les donacions de la Farmàcia Piolets de Soldeu. Totes elles s’han complementat amb visibilitat a diversos mitjans de comunicació via entrevistes, articles d’opinió o espais publicitaris cedits.

2 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page