top of page

La Federació Andorrana de Futbol, nou col·laborador del #dotzexdotze

·        La FAF donarà suport a les ONG que protagonitzen els 12 mesos del #dotzexdotze

·        Amb aquesta iniciativa, la FAF i Andtropia col·laboren en la promoció de la solidaritat, un dels objectius que tenen marcats estratègicament les dues entitats

 



La Federació Andorrana de Futbol (FAF) s'afegeix al moviment #dotzexdotze que lidera Andtropia, donant suport a les ONG i els projectes protagonistes de cada mes. A més de fer una donació econòmica mensual al projecte protagonista, la col·laboració suposarà també donar visibilitat a les ONG del #dotzexdotze a través de diferents iniciatives que s'organitzaran conjuntament i s’amplia a que, en les properes temporades, l’equip de futbol de l’ENFAF pugui portar el logotip del moviment #dotzexdotze a la seva samarreta.


Tal i com declara Fèlix Alvarez, president de la FAF, aquesta col·laboració va en la línia de la seva missió i valors, com és "donar suport al teixit associatiu del país, en especial, aquest que dona suport als col·lectius socials que més ho necessitin, tant  a nivell local com a nivell internacional."


Per la seva banda, Marta Alberch, fundadora d’Andtropia i que lidera el moviment #dotzexdotze, assegura que “aquesta col·laboració és una mostra més que esport i solidaritat sempre van de la mà i obtenen resultats i impacte per millorar la nostra societat”.

 

Sobre la FAF

La Federació Andorrana de Futbol, fundada l’any 1994, és l’organisme rector del futbol del Principat d’Andorra. Des de 1996 és membre UEFA i FIFA i és sota aquest paraigües d’on es regeix totes les competicions que organitza, tant en matèria esportiva com disciplinària. Com a entitat esportiva privada i sense ànim de lucre, s’ocupa de l’activitat cívica i social en el desenvolupament del futbol i els seus practicants. Ens federatiu del qual formen part els clubs de futbol andorrans i els col·lectius d’Entrenadors (AEFA) i d’àrbitres (ADAFA). Un dels grans signes d’identitat d’aquesta organització són les seleccions nacionals de futbol i futbol sala, així com l’aposta clara pel futbol femení.

11 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page