top of page
  • Foto del escritormarta

Donem la benvinguda a Mans Unides!!!


Entrem al mes d'agost presentant-vos l'ONG Mans Unides que en serà la protagonista amb un projecte molt interessant que es desenvolupa a la localitat d'Usme, situada al sud de Bogotà a Colòmbia.


Juntament amb la Fundació Mare Janer, estan duent a terme un programa de reinserció laboral per a persones que estan en procés de recuperació d'addiccions. I com ho faran? amb la creació d'una cooperativa de construcció i jardineria amb 30 beneficiaris i acompanyats per un equip de voluntaris.
La capella de la foto anterior ja ha estat reformada i rehabilitada per ells i per continuar i aconseguir una estabilitat ocupacional, necessiten comprar les eines i els materials necessaris per treballar: des d'una soldadora fins a guants de protecció, passant per compressors, motoserres i trepants però també carretons, escales, mànegues i pales.


Col·laborar és fàcil! Envia un SMS amb la paraula MANS al 608 i faràs una donació d'1 €. També pots fer un donatiu de l'import que desitgis o organitzar la teva pròpia acció solidària. Et deixem com fer-ho al nostre apartat de Com Col·laborar!


Moltes gràcies!


3 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page