top of page
  • Foto del escritormarta

Daguisa Hotels se suma al moviment #dotzexdotze

· Daguisa Hotels s’afegeix com a nou col·laborador de #dotzexdotze

· El grup organitzarà actes i accions solidàries a benefici de les ONG participants del moviment

· La primera acció serà el proper 8 de setembre al The RoofTop VAN by DaguisaDaguisa Hotels s’afegeix com a col·laborador del moviment #dotzexdotze amb l’objectiu de sumar i col·laborar amb les ONG i projectes que hi participin.

La primera acció serà el proper 8 de setembre, coincidint amb el Dia de Meritxell, al The RoofTop VAN by Daguisa a la terrassa de l’hotel Golden Tulip Andorra Fènix. Daguisa Hotels s’ha compromès a fer una donació del 50% de les consumicions al The RoofTop VAN.

Cal afegir que a partir de les 20.30h els assistents podran gaudir de les seves consumicions acompanyats de la veu de la cantant Ingrid Martínez.


La donació és destinarà a les ONG protagonistes dels mesos d’agost i setembre del moviment #dotzexdotze, Mans Unides i el seu projecte per crear una cooperativa de jardineria i construcció per a la reinserció social de persones que finalitzen el seu procés de recuperació d’addiccions a la localitat d’Usme (Bogotà – Colòmbia), i AUTEA amb el projecte de Suport a les Famílies que ofereix atenció domiciliària individualitzada per llars amb infants d'entre sis i dotze anys amb un trastorn de l’espectre de l’autisme.
En paraules de Jordi Daban, CEO de Daguisa Hotels, “sumar-se al moviment dotzexdotze va en línia amb la nostra responsabilitat social i els valors que tenim inherents al nostre ADN. A Daguisa Hotels sempre estem a disposició per poder ajudar a la gent del país i posar el nostre gra de sorra per impulsar iniciatives com aquesta, que donen visibilitat als projectes que lideren les ONG del país a favor dels col·lectius més vulnerables”.


Marta Alberch, directora d’Andtropia i fundadora del moviment #dotzexdotze, agraeix que Daguisa Hotels se sumi al projecte i que ajudi a les ONG participants tant amb la donació que faran com a nivell d’implicació de tot l’equip de Daguisa Hotels. I aprofita per animar a tothom a celebrar el Dia de Meritxell de manera solidària al The RoofTop VAN!
15 visualizaciones

コメント


bottom of page