top of page

#9/22 Ressonem: AUTEA

Actualizado: 5 oct 2022

Una manera de col·laborar és fer-se ressò de les nostres accions.


Ja ens seguiu al nostre instagram @dotzexdotze ? Compartiu tant com vulgueu, cliqueu al "m'agrada", comenteu o feu stories. Amb aquests gestos ens ajudareu a arribar a més persones i animar-les a sumar-se al moviment.


També parlen del projecte i l'ONG protagonsita de cada mes als mitjans!!! I esperem que ho continuin fent durant aquest mes dedicat a AUTEA. Us deixem aquí un recull del que es va publicant!

Divendres 2 de setembre, la junta d'AUTEA comparteix en aquesta article publicat a Altaveu la importància de l’especialització i qualitat en els programes per a persones amb discapacitat.

Llegeix-lo aquí.
Dilluns, 5 de setembre. Avui la psicòloga i responsable tècnica de projectes, Carolina Pastor ha estat a l’espai de @rtvandorra a #obertpervacances explicant la seva tasca i el projecte de suport domiciliari a famílies amb infants entre 6 i 12 anys amb TEA

Escolta l'entrevista aquí


Dilluns 12 de setembre, la neuropsicòloga i responsable tècnica del projecte de suport domiciliari, Montse Mases, ha visitat l'espai #dotzexdotze al programa Becaris de RTVA. Ha remarcat la importància d'implicar a la família en el suport diari als infants amb TEA per a aconseguir millors resultats i més ràpidament. Des d'exercicis motrius fins a millorar la relació efectiva amb la familia, treballar conjuntament amb la familia ajudar als infants amb TEA i s'empodera a la familia.

Escolta l'entrevista aquí
Dimarts 20 de setembre, la Carolina Pastor, neuropsicologa i membre de la junta d'AUTEA ha estat a l'espai #dotzexdotze del programa Els Matins de la Nacional de RTVA. Ha destacat que la prevalença d'infants amb TEA està augmentant (1 de cada 59 als Estats Units i 1 de cada 100 a Europa) i com més ràpid es diagnostiquin i rebin una atenció personalitzada, molt millor.

Escolta l'entrevista aquí.
Dimarts 27 de setembre. La Montse Masses, neuropsicologia i responsable del programa d’atenció domiciliària per a famílies amb infants amb TEA d’AUTEA, ens explica com funciona en aquest article d’opinió a @altaveu

Actualment 17 famílies en són les beneficiàries d’aquest suport personalitzat, perquè cada infant i cada família són diferents, que es dona de setembre a juny.

Llegeix l'article aquí.Divendres 30 de setembre,. El programa La Rotonda de RTVA ha inaugurat l'espai #dotzexdotze entrevistant a la Carolina Pastor, membre de la junta d'AUTEA i responsable tècnica dels projectes, i a la Montse Masses, neuropsicòloga i responsabel del projecte de suport domiciliari per a famílies amb infants amb TEA. Han remarcat la importància d'aquest projecte i dl'atenció personalitzada que ofereix a les 17 famílies que en formen part.

Veu l'entrevista aquí.


11 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Comentarios


bottom of page