#9 Ressonem: AUTEA

Actualizado: hace 10 horas


Divendres 2 de setembre, la junta d'AUTEA comparteix en aquesta article publicat a Altaveu la importància de l’especialització i qualitat en els programes per a persones amb discapacitat.

Llegeix-lo aquí.
Dilluns, 5 de setembre. Avui la psicòloga i responsable tècnica de projectes, Carolina Pastor ha estat a l’espai de @rtvandorra a #obertpervacances explicant la seva tasca i el projecte de suport domiciliari a famílies amb infants entre 6 i 12 anys amb TEA

Escolta l'entrevista aquí


Dilluns 12 de setembre, la neuropsicòloga i responsable tècnica del projecte de suport domiciliari, Montse Mases, ha visitat l'espai #dotzexdotze al programa Becaris de RTVA. Ha remarcat la importància d'implicar a la família en el suport diari als infants amb TEA per a aconseguir millors resultats i més ràpidament. Des d'exercicis motrius fins a millorar la relació efectiva amb la familia, treballar conjuntament amb la familia ajudar als infants amb TEA i s'empodera a la familia.

Escolta l'entrevista aquí
Dimarts 20 de setembre, la Carolina Pastor, neuropsicologa i membre de la junta d'AUTEA ha estat a l'espai #dotzexdotze del programa Els Matins de la Nacional de RTVA. Ha destacat que la prevalença d'infants amb TEA està augmentant (1 de cada 59 als Estats Units i 1 de cada 100 a Europa) i com més ràpid es diagnostiquin i rebin una atenció personalitzada, molt millor.

Escolta l'entrevista aquí.
Dimarts 27 de setembre. La Montse Masses, neuropsicologia i responsable del programa d’atenció domiciliària per a famílies amb infants amb TEA d’AUTEA, ens explica com funciona en aquest article d’opinió a @altaveu

Actualment 17 famílies en són les beneficiàries d’aquest suport personalitzat, perquè cada infant i cada família són diferents, que es dona de setembre a juny.

Llegeix l'article aquí.


6 visualizaciones