top of page

#8/22 Ressonem

Actualizado: 22 ago 2022

Una manera de col·laborar és fer-se ressò de les nostres accions.


Ja ens seguiu al nostre instagram @dotzexdotze ? Compartiu tant com vulgueu, cliqueu al "m'agrada", comenteu o feu stories. Amb aquests gestos ens ajudareu a arribar a més persones i animar-les a sumar-se al moviment.


També parlen del projecte i l'ONG protagonsita de cada mes als mitjans!!! I esperem que ho continuin fent durant aquest mes dedicat a Mans Unides. Us deixem aquí un recull del que es va publicant!


Dilluns 1 d'agost. La presidenta de Mans Unides, Meritxell Farrero, ha visitat l'Obert per Vacances de RTVA i dins l'espai Dotzexdotze ha parlat dels projectes de l'ONG i en concret, del programa de reinserció laboral per a persones en procés de recuperació d'addiccions a Usme, al sud de Bogotà a Colòmbia. P0ts escoltar l'entrevista completa fent clic aquí.




Dimarts 2 d'agost. Article d'opinió escrit per Meritxell Farrero, presidenta de Mans Unides, sobre la importància de retornar a les persones la seva dignitat. Ha estat publicat per l'Altaveu i el podeu llegir aquí.



Dimarts 9 d'agost, el Cesar Garcia que col·labora amb Mans IUides, ha estat a l’espai #dotzexdotze de RTVA a #obertpervacances

Ha explicat que, quan va visitar el projecte a Usme, el que més li va copsar és que la casa estava oberta a tothom que ho necessites sense demanar ni jutjar a ningú.

Escolta l'entrevista completa aquí.




Dijous 18 d'agost, la Sabrina Martin, responsable del projecte de creació de la cooperativa per a la reinserció de persones que estan en procés de recuperació d'adiccions, ens explica la importància d'aquest acompanyament durant el camí no sempre fàcil, pel que passen els beneficiaris.

Podeu escoltar l'entrevista a l'espai #dotzexdotze de l'Obert per Vacances de RTVA aquí




Divendres 19 d'agost, coincidint amb el Dia Mundial de l'Assistència Humanitària, us compartim l'article que ha escrit el César Garcia publicat a l'Altaveu. Parla sobre la importància de tenir oportunitats com les que s'ofereixen als joves beneficiaris del projecte a Usme, co-finançat per Mans Unides Andorra.

El podeu llegir aquí.




Dilluns 22 d'agost. El José Héctor, jove beneficiari de programa de reinserció a Usme, ens explica la seva experiència en aquest difícil procés de recuperació de les addiccions. Ens quedem en quan diu que val molt la pena i anima a qui es trobi en una situació similar a la seva a buscar i acceptar l'ajuda que projectes com el de Mans Unides i la Casa de la Misericorida El Porvenir donen.

Escolteu l'entrevista a l #ObertperVacances de RTVA aquí



Recull de premsa:


7 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page