top of page
  • Foto del escritormarta

#7/22 Ressonem!

Actualizado: 21 jul 2022

Una manera de col·laborar és fer-se ressò de les nostres accions.


Ja ens seguiu al nostre instagram @dotzexdotze ? Compartiu tant com vulgueu, cliqueu al "m'agrada", comenteu o feu stories. Amb aquests gestos ens ajudareu a arribar a més persones i animar-les a sumar-se al moviment.


També han parlat de nosaltres als mitjans!!! I esperem que ho continuin fent durant aquest mes dedicat a GosSOS. Us deixem aquí un recull del que es va publicant!Divendres 8 de juliol, el responsable del refugi de GosSOS, Jesus Cardesín, ha conversat amb el Xavier Albert al programa Obert per Vacances de RTVA. Escolta l'entrevista aquíDilluns 11 de juliol, la voluntària de GosSOS, Esther Bertran. ha estat a l'espai #dotzexdotze de l'Obert per Vacances de RTVA. Escolta l'entrevista aquí.Divendres 1 de juliol, la fundadora d'Andtropia, la Marta Alberch, va anar a presentar el moviment #dotzexdotze a l'Obert per Vacances de RTVA. Escolta el podcast aquíDilluns 18 de juliol, la Sònia Borrell (a la foto amb el Bobbi, el seu gos adoptat al refugi de GosSOS) ens explica com va ser el procés d'adopció i la importància que no sigui un acte impulsiu, sinó una decisió molt meditada. Pots escoltar el podcast aquí.

Dijous 21 de juliol en motiu del Dia Mundial del Gos, la junta de GosSOS va una crida a la societat andorrana en aquest article d'opinió que podeu llegir al blog del siari digital i col·laborador de #dotzexdotze Altaveu. Llegeix-lo aquí.

7 visualizaciones

Comments


bottom of page