top of page

#12/22 Ressonem: Cooperand

Actualizado: 29 dic 2022

Una manera de col·laborar és fer-se ressò de les nostres accions.


Ja ens seguiu al nostre instagram @dotzexdotze ? Compartiu tant com vulgueu, cliqueu al "m'agrada", comenteu o feu stories. Amb aquests gestos ens ajudareu a arribar a més persones i animar-les a sumar-se al moviment.


També parlen del projecte i l'ONG protagonsita de cada mes als mitjans!!! I esperem que ho continuin fent durant aquest mes dedicat a Cooperand. Us deixem aquí un recull del que es va publicant!


Divendres, 2 de desembre. La Carla, presidenta de @cooperand.ong comparteix la seva opinió sobre el voluntariat internacional i com no tot si val en aquest article d’opinió a @altaveuandorra

Coneixeu el complex del salvador blanc? Ens ho explica en aquest article que pots llegir fent clic aquí.
Dimarts 6 de desembre. El Carles Gonzàlez, Director de l'Àrea de Voluntariat de @cooperand.ong es demana que hem de tenir clar abans de fer un voluntariat internacional en aquest article d’opinió a @altaveuandorra

Comparteix quines preguntes cal fer-se, la importància de ser sincer en un mateix i tenir clar a on es va i quina realitat t'hi trobaràs.

Llegeix l'article sencer fent clic aquíDilluns 12 de desembre. Avui el Javier Riestra, vicepresident de @cooperand.ong , ens comparteix quin és el seu projecte de vida en aquest article d'opinió a @altaveuandorra Ell ha estat molts anys sobre el terreny i coneix de primera mà les necessitats dels milers d'infants que reben suport educatiu i nutricional a Santa Cruz de la Sierra.

Llegeix l'article aquíDimecres 14 de desembre. La Carla Riestra, presidenta de Cooperand, ens explica els projectes que tenen en marxa, especialment el de santa Cruz de la Sierra a Bolívia que dona suport educatiu i nutricional a 2.600 infants en situació de vulnerabilitat, la manera que tenen de treballar, com aconsegueixen recolzament econòmic i com els ha aturat algunes iniciatives la pandèmia entre altres temes.

Escolta-la sencera aquíDivendres 16 de desembre. Avui la Carla Riestra, el Carles Gonzàlez i el Javier Morales de Cooperand ha estat a l’espai #dotzexdotze de #larotondartva

Ens han explicat com el voluntariat pot ajudar i acompanyar als infants que formen part dels seus projectes com el de suport educatiu i nutricional que duen a terme a Santa Cruz de la Sierra i que arriba a 2.600 infants vulnerables de barris marginals i llars d'acollida.

Escolta-la aquí.


Dimarts 20 de desembre. La Carla Riestra, presidenta de Cooperand i la Yowinka Saldias, psicòloga al Plan 3000, han explicat a l'espai #dotzexdotze del programa #Becaris de RTVA, com donen suport als infants vulnerables que es beneficien del seu programa educacional i nutricional a Santa Cruz de la Sierra.

Escolta-la aquí.Dijous, 22 de desembre. Avui el @javiermband formador del voluntariat de @cooperand ens comparteix la seva idea de que ens pot aportar o no ser voluntaris en aquest article publicat a @altaveuandorra

Llegeix-lo en aquest enllaçDijous 29 de desembre. Avui el Carles Gonzàlez, Director de l'Àrea de Voluntariat de @cooperand.ong ens explica la importància de formar-se abans de fer un voluntariat en aquest article d’opinió a @altaveuandorra

Comparteix que en les sessions formatives es tracten temes com el coneixement de la pròpia entitat, els drets, deures i funcions de les persones voluntàries, el perfil dels i les menors i joves amb qui es trobaran, la contrapart i el xoc cultural, entre d’altres. D'aquesta manera, s'intenta que l'experiència sigui exitosa i beneficiosa per ambdues parts.

Llegeix-lo en aquest enllaç


15 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page