top of page

#11/23 Ressonem amb COOPERAND

Actualizado: 29 nov 2023

Una manera de col·laborar és fer-se ressò de les nostres accions.


Ja ens seguiu al nostre instagram @dotzexdotze ? Compartiu tant com vulgueu, cliqueu al "m'agrada", comenteu o feu stories. Amb aquests gestos ens ajudareu a arribar a més persones i animar-les a sumar-se al moviment.


També han parlat de nosaltres als mitjans!!! I esperem que ho continuin fent durant aquest mes dedicat a ATIDA Us deixem aquí un recull del que es va publicant!Dissabte 4 de novembre. La Carla Riestra, presidenta de Cooperand, què vol dir ser cooperant, les coses bones i no tan bones que comportar ser-ne i com les persones beneficiàries han d'estar al centre dels programes de cooperació.

El pots llegir aquí .Dimecres 8 de novembre. En aquest article publicat a @altaveuandorra el vicepresident de @cooperand.ong Javier Riestra explica com molts governs no posen les persones al centre i no trenquen el cercle de la pobresa.

El pots llegir aquí.Dimarts 14 de novembre. Cooperand, representada per la seva presidenta i el seu secretari Carla Riestra i Sergio Würth respectivament, van visitar en el marc del #dotsexdotze el programa #LaCompanyia de RTVA. Van parlar i sensibilitzar en la prevenció de l’embaràs infantil i pre-adolescent. Aquest novembre, a Santa Cruz de la Sierra, impulsen aquest projecte amb el suport de la Universitat de Cadis i Andorra. L'objectiu principal és donar suport a noies en risc d'exclusió social, prevenint l'embaràs adolescent.

Escolta l'entrevista aquí.


Dissabre 18 de novembre. Cada 18 de novembre es commemora el Dia Europeu per a la protecció dels nens contra l'explotació i l’abús sexual. D'això ens parla la Carla Riestra en l'article publicat a l'Altaveu.

El pots llegir aquí.
Dimecres 22 de novembre. A l'espai #dotzexdotze del programa de RTVA, #Avuiseràunbondia, ens ha acompanyat el responsable de formació de voluntariat de l'associació Javier Morales, amb qui hem comentat un tema sensible com són els embarassos de menors d'edat a Santa Cruz dee la Sierra a Bolívia i on Cooperand està iniciant un projecte per a prevenir-los.

Pots escoltar la xerrada aquí.


Dissabte 25 de novembre. El responsable de la formació al voluntariat de Cooperand explica en aquest article a l'Altaveu tot el que li ha aportat ser voluntari i com aquest gest de solidaritat pot canviar el món.

El pots llegir aquí.


Dimarts 29 de novembre. El vicepresident de Cooperand, Javier Riestra, ens comparteix la seva opinió sobre el voluntariat en aquest article publicat a l'Altaveu.

Els pots llegir aquí.

1 visualización

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page