top of page

#11/22 Ressonem: Fundació Privada Tutelar

Actualizado: 6 dic 2022

Una manera de col·laborar és fer-se ressò de les nostres accions.


Ja ens seguiu al nostre instagram @dotzexdotze ? Compartiu tant com vulgueu, cliqueu al "m'agrada", comenteu o feu stories. Amb aquests gestos ens ajudareu a arribar a més persones i animar-les a sumar-se al moviment.


També parlen del projecte i l'ONG protagonsita de cada mes als mitjans!!! I esperem que ho continuin fent durant aquest mes dedicat a Fundació Privada Tutelar. Us deixem aquí un recull del que es va publicant!Dilluns 7 de novembre. Saps perquè es va fundar la Fundació Privada Tutelar ara fa 15 anys? La Maria Farràs ens ho explica en aquest article publicat a l'Altaveu.

També fa balanç de les persones que acompanyen, que han passat de 10 a una cinquantena.

Lleigeix l'article aquíDImecres 16 de novembre, Avui la Begoña i el David de la Fundació Privada Tutelar han estat a l’espai #dotzexdotze dels #matinsdelanacional a RTVA.

Ens han explicat la tasca que fan al programa Acompanya’m.

Expliquen que els vincles que es creen amb les persones acompanyades, que actualment són quasi 60, són molt estrets i importants.

Escolta-la aquí.Divendres 18 de novembre. El programa de RTVA La Rotonda està dedicat a la Fundació Privada Tutelar i al projecte Acompanya'm. A la primera part del programa Josep Rodríguez, membre del patronat de la Fundació Tutelar ha parlat de la importància d'aquesta fundació i com ha crescut al llarg dels anys.

En aquest enllaç, pots veure la 1a part del programaA la segona part, Clàudia Yepes, referent de la Fundació Tutelar i Àngel Gragera, persona acompanyada, han explicat la seva situació i experiències amb la fundació i afirmen que és sinònim de "família".

En aquest enllaç, pots veure la 2a part del programa.Dilluns 21 de novembre. En aquest article d'opinió publicat a l'Altaveu, la Maria ens explica la importància del voluntariat per al programa Acompanya'm de la Fundació. Gràcies als voluntaris, les persones acompanyades poden gaudir d'activitats com visitar el Roc del Quer (a la foto) o anar a l'acuari a Barcelona!

Llegeix l'article aquí.


Dilluns, 28 de novembre. Avui la Lydia, referent de la Fundació Privada Tutelar ha estat a l’espai #dotzexdotze del programa #Becaris a RTVA.

Ens han explicat la tasca que fa la Fundació a través del seu programa Acompanya’m i com acompanyen en el seu dia a dia a les persones acompanyades (valgui la redundància!), que actualment són quasi 60.

Pots escoltar l'entrevista fent clic aquí.

8 visualizaciones

Comments


bottom of page