top of page

#10/23 Ressonem amb ATIDA

Actualizado: 5 nov 2023

Una manera de col·laborar és fer-se ressò de les nostres accions.


Ja ens seguiu al nostre instagram @dotzexdotze ? Compartiu tant com vulgueu, cliqueu al "m'agrada", comenteu o feu stories. Amb aquests gestos ens ajudareu a arribar a més persones i animar-les a sumar-se al moviment.


També han parlat de nosaltres als mitjans!!! I esperem que ho continuin fent durant aquest mes dedicat a ATIDA Us deixem aquí un recull del que es va publicant!

Dissabte 7 d'octubre. La Mari Martínez, secretària d @atida_and ens comparteix en aquest article publicat a l @altaveuandorra la importància de la donació d'organs i perquè volen homenatgar als donants.

Llegeix-lo aquí.

I si vols col•laborar pots fer una donació al nostre web.Dimecres 11 d'octubre. El president d @atida_and ha estat avui a l'espai #dotzexdotze a l'Avui serà un bon dia de @rtvandorra

Amb el @gabrielfercoy han parlat de tasca que fa l'associació, de la seva història personal com a trasplantat de medul•la òssia i de l'homenatge al donant que organitzen aquest dissabte 14 a partir de les 11h al Parc Central.

La podeu escoltar aquíDijous 12 d'octubre. El Toni Gamero, president d'ATIDA, ens comparteix en aquest article publicat a l'Altaveu Andorra un trosset del seu llibre "Diario de una leucèmia". Explica com va ser tot el procès, com va a tornar a nèixer i com ara té una nova familia.

El pots llegir sencer aquíDimecres 18 d'octubre. La Mari Martínez secretària d’ATIDA (Associació de trasplantats i donants d'Andorra) ha visitat el programa La Companyia de RTVA dedicat al moviment #dotzexdotze on ha explicat la tasca de sensibilització que fa l'associació per fer possible les donacions a Andorra, com ens podem fer donants i l’actualitat de l’associació.

Pots veure l'entrevista en aquest enllaç (a partir del minut 16.30)

O pots només escoltar-la aquí


Dimecres 25 d'octubre. La Mari Martínez , secretària d @atida_and comparteix en aquest article publicat a @altaveuandorra el seu agraïment a una donant i a una trasplantada, exemples de superació i de #solidaritat

El pots llegir aquí.DImecres 1 de novembre. La col·laboradora d'ATIDA, la Laia Ferré, ens explica en aquest article publicat a l'Altaveu com va conèixer la història i la tasca que fa l'associació i com s'hi va implicar.

Els pots llegir aquí.11 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Comentários


bottom of page