top of page

#10/22 Ressonem: Projecte Vida

Actualizado: 8 nov 2022

Una manera de col·laborar és fer-se ressò de les nostres accions.


Ja ens seguiu al nostre instagram @dotzexdotze ? Compartiu tant com vulgueu, cliqueu al "m'agrada", comenteu o feu stories. Amb aquests gestos ens ajudareu a arribar a més persones i animar-les a sumar-se al moviment.


També parlen del projecte i l'ONG protagonsita de cada mes als mitjans!!! I esperem que ho continuin fent durant aquest mes dedicat a Projecte Vida. Us deixem aquí un recull del que es va publicant!


Dimecres 5 d'octubre. La presidenta de Projecte Vida, Eva Tenorio comparteix la seva opinió sobre la tasca de de l’entitat i el seu projecte de Grups d’Ajuda Mútua en aquest article d’opinió a Altaveu.

Ens explica que els GAM són un espai en el qual cada persona es pot expressar lliurement sense ser jutjada.

Llegeix l'article aquí.Dilluns 10 d'octubre i coincidint amb el Dia de la Salut Mental, a l'espai #dotzexdotze de #Becaris de RTVA, han entrevistat al director tècnic de la Federació Española de Jugadors Rehabilitats (FEJAR), Juan Lamas Alonso, on ha explicat la seva tasca i la importància que té reconèixer el problema de la ludopatia.

S’estima que l’1% de la població espanyola té algun tipus de conducta patològica relacionada amb el joc.

Escolta-la aquí.


Dilluns 24 d'octubre, la junta de Projecte Vida comparteix la seva opinió sobre com lluitar contre l’estigma que pateixen les persones amb trastorns addictius en aquest article d’opinió a Altaveu Andorra.

Hi remarquen que tothom hi pot posar el seu granet de sorra amb més empatia, humanitat, informació i ajuda mútua.

Llegeix l'article aquíDivendres 28 d'octubre. A l'espai #dotzexdotze del programa La Rotonda de RTVA, la Rosa Alberch conversa amb el Pedro Garcia Aguado i la seva experiència personal amb les addiccions i amb l'Eva Tenorio, presidenta de Projecte Vida, i Eric Acebes, psicòleg de l'UCA.

Si no vas poder veure el programa o vol tornar a veure'l, fes clic aquí.Dijous 3 de novembre. La coordinadora dels programes de prevenció del Projecte Home Catalunya, Cristina Delgado, explica al programa Els Matins de la Nacional a RTVA, la funció de la seva ONG des de 1995. Hi comenta els diversos programes que tenen dins l'àrea de prevenció, com es treballen i quins objectius persegueixen. Alhora explica la seva relació amb el Projecte Vida, dins la iniciativa del moviment #dotzexdotze.

Escolta l'entrevista aquí

9 visualizaciones

Comments


bottom of page