top of page

#09/23 Ressonem amb GosSOS

Actualizado: 27 sept 2023

Una manera de col·laborar és fer-se ressò de les nostres accions.


Ja ens seguiu al nostre instagram @dotzexdotze ? Compartiu tant com vulgueu, cliqueu al "m'agrada", comenteu o feu stories. Amb aquests gestos ens ajudareu a arribar a més persones i animar-les a sumar-se al moviment.


També han parlat de nosaltres als mitjans!!! I esperem que ho continuin fent durant aquest mes dedicat a GosSOS. Us deixem aquí un recull del que es va publicant!Dijous 14 de setembre, la presidenta de GosSOS, l'Audrey Montel , ha conversat amb el Xavier Albert al programa La Companyia de RTVA. Han comentat l’actualitat de la gossera i de l’associació, així com la nova instal·lació de la gossera i l’actuació que s’hi ha de fer, per tal de veure’s ampliada i així permetre acollir fins a 60 gossos i la creació d’un nou espai d’esbarjo per als cans. Escolta l'entrevista aquí


HI pots col·laborar enviant un SMS amb la paraula GOSSOS al 607 (1€ de donació íntegra).Dimarts 19 de setembre. La presidenta de GosSOS, l'Audrey Montel, en aquest article publicat a l'Altaveu Andorra, anima a tothom que adopti un gos, ara que la gossera que gestionen està al límit. Alhora dona consells per a que l'adopció sigui responsable i es garanteixi l'èxit de la mateixa.

Pots llegir l'article sencer aquí
Dimecres 27 de setembre. Avui a l'espai #dotzexdotze del programa "Avui serà un bon dia" de @rtva coneixem la vicepresidenta de @GosSOS, la Lisa Cruz. Destaca la situació de la gossera, les històries dels peluts i la necessitat de millorar la situació de l'habitatge per poder accedir amb animals de companyia en pisos de lloguer.

Escolta l'entrevista sencera aquí (inclou tota la secció L'Alberg de l'Alberch)10 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page