top of page

#08/23 Ressonem amb Cars for Smiles i Creu Roja Andorrana

Actualizado: 30 ago 2023

Una manera de col·laborar és fer-se ressò de les nostres accions.


Ja ens seguiu al nostre instagram @dotzexdotze ? Compartiu tant com vulgueu, cliqueu al "m'agrada", comenteu o feu stories. Amb aquests gestos ens ajudareu a arribar a més persones i animar-les a sumar-se al moviment.


També parlen del projecte i l'ONG protagonista de cada mes als mitjans!!! I esperem que ho continuin fent durant aquest mes dedicat a Cars for Smiles i Creu Roja Andorrana. Us deixem aquí un recull del que es va publicant!



El fundador de @carsforsmiles, Martijn Elvers, ens explica en aquest article a @altaveuandorra , com ha estat aquest projecte i com la jornada ajuda als nens i nenes que hi participen a desconnectar durant unes hores de la seva rutina i també a crear lligams que es mantenen per sempre.


Pots llegir-lo aquí



Dijous 17 d'agost. Avui hem estat a l'espai #dotzexdotze de l #ObertperVacnces de @RTVA. El Martijn Elvers que n'és el fundador i president i el David Belsa que n'és el responsable al nostre país han descobert els detalls de la Jornada @CarsForSmiles en benefici de @creurojaandorrana que el proper 16 de setembre se celebrarà per primera vegada a Andorra.

Coneix tots els detalls a l'entrevista que pots escoltar aquí



Dimecres 23 d'agost. L'Esther Soler, educadora social de Creu Roja Andorrana, ens anima a participar en la jornada Cars For Smiles del proper 16 de setembre i que servirà per a que prop d'una trentana de nens i nenes en situació de vulnerabilitat desconnectin per un dia. A més, tota la recaptació servirà per a finançar les colònies per a adolescents "Desconnectar per connectar" que organitzarà a la tardor la Creu Roja per aquest mateix col·lectiu.

Podeu llegir l'article aquí



Dimarts 29 d'agost. Esther Soler, educadora social de la Creu Roja, considera que "AINA és un dels millors llocs on es poden fer colònies perquè realment ets allà desconnectat de tot i que els nens es centrin en ser nens i nenes. Potser deixem d'estimular uns dies i aprofiten per poder escoltar-se. És important que s'escoltin i sàpiguen el que volen".

Escolta l'entrevista que l'hi han fet a l'espai #dotzexdotze de l'#ObertperVacances de RTVA aquí

18 visualizaciones

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page