top of page

#07/23 Ressonem amb Creuem Fronteres

Actualizado: 31 jul 2023

Una manera de col·laborar és fer-se ressò de les nostres accions.


Ja ens seguiu al nostre instagram @dotzexdotze ? Compartiu tant com vulgueu, cliqueu al "m'agrada", comenteu o feu stories. Amb aquests gestos ens ajudareu a arribar a més persones i animar-les a sumar-se al moviment.


També parlen del projecte i l'ONG protagonista de cada mes als mitjans!!! I esperem que ho continuin fent durant aquest mes dedicat a Creuem Fronteres. Us deixem aquí un recull del que es va publicant!

Dilluns 17 de juliol. La Presidenta de @creuemfronteres, la Lluïsa Hurtado, ens explica com ha estat ajudar al poble saharauí tant amb l'acollida d'una nena de 7 anys als estius com les visites i els dos convoys que han organitzat fins als camps de refugiats a Tindouf (Algèria).

Pots llegir-lo aquí.Dilluns 31 de juliol. La presidenta de @creuemfronteres, Lluïsa Hurtado, ens explica en aquest article publicat a @altaveuandorra el seu projecte Vacances en Pau. l'impacte que tenia en els ifnants beneficiaris i en les families acollidorea, perquè es va haver de deixar de fer i la importància de trobar solucionas a les trabes burocràtiques que s'han trobat.

El pots llegir aquí .
Dilluns 31 de juliol. La presidenta de l'associació de Creuem Fronteres, Lluïsa Hurtado, parla a l'espai #dotzexdotze de l'Obert per Vacances de @rtva sobre la tasca que l'entitat fa per ajudar el poble sahrauí. A més, comenta com es troba la iniciativa 'vacances en pau' que durant anys va portar infants a Andorra a l'estiu. Hurtado ha posat en relleu que la segona caravana solidària engegada ara fa uns mesos va ser un èxit, però veu complicat fer-ne més l'any vinent per la dificultat logística.


4 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Kommentare


bottom of page