top of page

06/24 Ressonem amb Cars for Smiles i Creu Roja Andorrana

Actualizado: hace 5 días

Una manera de col·laborar és fer-se ressò de les nostres accions.


Ja ens seguiu al nostre instagram @dotzexdotze ? Compartiu tant com vulgueu, cliqueu al "m'agrada", comenteu o feu stories. Amb aquests gestos ens ajudareu a arribar a més persones i animar-les a sumar-se al moviment.


També parlen del projecte i l'ONG protagonista de cada mes als mitjans!!! I esperem que ho continuin fent durant aquest mes dedicat a Cars for Smiles i Creu Roja Andorrana. Us deixem aquí un recull del que es va publicant!

Dimecres 5 de juny. Avui hem explicat la Jornada @carsforsmiles que tindrà lloc el proper 15 de juny i per 1a vegada a Andorra al programa de @rtvandorra Avui serà un bon dia amb el @gabrielfercoy

Un dia especial on pilots de súpercotxes tindran de copilots a infants en situació de vulnerabilitat i les inscripcions són íntegres per @creurojaandorrana i el seu projecte de colònies d'estiu.

La pots escoltar aquí.


Dimecres 19 de juny. Avui l'Esther Soler, educadora social i coordinadora de projectes de la @creurojaandorrana ha passat per l'espai #dotzexdotze de l #avuiseràunbondia de @rtvandorra per explicar-nos com va anar la 1a Jornada @carsforsmiles Andorra d'aquest passat dissabte.

Si l'objectiu era aportar alegria i il•lusió a infants en risc d'exclusió, podem dir que es va aconseguir 👏

Pots escoltar l'entrevista del @gabrielfercoy aquí


Dimecres 12 de juny. Avui a l @rocblancspeakerscorner hem pogut escoltar com és d'interessant fer voluntariat a @creurojaandorrana i totes les opcions diferents que es poden fer.

I després hem tastat la tapa solidària que estarà disponible fins el 16 de juny!


0 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page