top of page

#06/23 Ressonem amb Aigua de Coco

Actualizado: 5 jul 2023

Una manera de col·laborar és fer-se ressò de les nostres accions.


Ja ens seguiu al nostre instagram @dotzexdotze ? Compartiu tant com vulgueu, cliqueu al "m'agrada", comenteu o feu stories. Amb aquests gestos ens ajudareu a arribar a més persones i animar-les a sumar-se al moviment.


També parlen del projecte i l'ONG protagonista de cada mes als mitjans!!! I esperem que ho continuin fent durant aquest mes dedicat a Aigua de Coco. Us deixem aquí un recull del que es va publicant!


Dilluns 5 de juny. Avui a l'espai #dotzexdotze de #ElsMatinsdelaNacional un dels voluntaris d'Aigua de Coco, l'Edgar Serra, ha fet el #cafè amb l'Oscar Royo.

Ha explicat com va conèixer la feina que fa @ongaguadecoco i la importància de l'esport i la música en els seus projectes.

Escolta l'entrevista aquí



Dijous 15 de juny, La Salud García, responsable de comunicació de @ongaguadecoco ens explica en aquest article publicat a @altaveuandorra la importància que té l'educació però també l'esportiva i la musical en el bon desenvolupament de la infància i en la protecció dels adolescents i els joves. Així ho estan aplicant als seus centres a Madagascar.

Llegeix-lo aquí



Divendres 16 de juny. Jonathan Pisoneto, president d'Aigua de Coco, ha visitat l'espai #dotzexdotze al programa #LaRotonda de @rtva i ha explicat com la música ajuda als infants que visitem els centres educatius que gestiona l'ong a Tulear (Madagascar) i que volen ampliar.

La pots veure aquí



Dimarts 20 de juny. La Rosa Margarit, infermera i voluntària d'Aigua de Coco, ha visitat l'espai dotzexdotze del programa #Becaris de @rtva i ens ha explicat i detallat tot el que du a terme Aigua de Coco, i on desenvolupen la seva tasca. En espaecial, el seu programa d'educació musical a Tulear (Madagascar) que volen ampliar per arribar fins a 1.000 infants, adolescents i joves. Actualment estan al voltant dels 700.

La pots escoltar aquí.



Divendres 30 de juny. Des d'aquest article d'opinió publicat avui a @altaveuandorra , el col•laborador d @ongaguadecoco Luis Alberto González ens explica alguns dels habituals problemes als que s'enfronten els nens i les nenes a Madagascar, especialment la prostitució.

En la 2a part ens explicarà com ho combaten.

Pots llegir-lo aquí



Dimecres 5 de juliol. Us deixem la 2a part de l'article d'opinió publicat a @altaveuandorra del col•laborador d @ongaguadecoco Luis Alberto González on ens comparteix com l'ONG intenta combatre i, alhora protegir, als infants, especialment les nenes, que es veuen obligades a exercir la prostitució a Madagascar

Pots llegir-lo aquí


6 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page