top of page

#05/24 Ressonem: Mans Unides

Actualizado: hace 1 día

Una manera de col·laborar és fer-se ressò de les nostres accions.


Ja ens seguiu al nostre instagram @dotzexdotze ? Compartiu tant com vulgueu, cliqueu al "m'agrada", comenteu o feu stories. Amb aquests gestos ens ajudareu a arribar a més persones i animar-les a sumar-se al moviment.


També podeu col·laborar enviant un SMS amb la paraula MANS al 608


I parlen del projecte i l'ONG protagonista de cada mes als mitjans!!! I esperem que ho continuin fent durant aquest mes dedicat a Mans Unides. Us deixem aquí un recull del que es va publicant!Dimarts 7 de maig. El Jordi Casal, membre de la Junta de Mans Unides, ens explica els projectes de l'entitat i posar en relleu la importància de les col·laboracions en aquest article publicat a l'Altaveu.

El pots llegir aquí
Dimecres, 8 de maig. La presidenta Meritxell Farrero de Mans Unides Andorra, ha explicat al programa La Companyia de RTVA , que l'entitat vol posar en marxa un projecte que beneficii a les dones afganeses juntament amb l’ONG catalana Ponts per la Pau (Nadia Ghulam activista afganesa) i es tracta de fer efectius uns tallers de costura per a 170 dones en situació d’extrema vulnerabilitat. L’objectiu és recaptar 14.000 euros, que serviran per comprar màquines de cosir i teixits. La campanya de recollida de fons acabarà el proper 31 de maig.

La pots escoltar aquíDissabte 12 de maig. La @nadiaghulam fundadora de l'ONG @pplp_official ens explica en aquest article publicat a l @altaveuandorra la situació de la l'Afganistan i la importància del suport que oferiran a 170 dones afganeses gràcies a la col•laboració amb @mansunidesandorra

El pots llegir aquíDimecres 22 de maig. A l'espai L'alberg de l'Alberch de l'Avui serà un bon dia dee RTVA, hem xerrat amb Nàdia Ghulam, de l'ONG Ponts per la pau, que col·labora amb Mans Unides Andorraens i hem fet un tomb per la dura realitat de les dones a Afganistan. Hem conegut la seva història i el que podem fer per ajudar aquest col·lectiu.

Escolta-la aquíDissabte, 25 de maig. Avui us compartim l'article escrit per la Gabriela Cuba, voluntària de @mansunidesandorra i experta en salut femenina i directora de la clínica @wonnder_health publicat a l @altaveuandorra

En ell comparteix les dificultats que tenen les dones d'alguns països com l'Afganistan, per accedir als productes d'higiene menstrual i les conseqüències que té per la seva salut.

El pots llegir aquí

3 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Comentários


bottom of page