top of page

#05/23 Ressonem: Mans Unides

Actualizado: 5 jun 2023


Una manera de col·laborar és fer-se ressò de les nostres accions.


Ja ens seguiu al nostre instagram @dotzexdotze ? Compartiu tant com vulgueu, cliqueu al "m'agrada", comenteu o feu stories. Amb aquests gestos ens ajudareu a arribar a més persones i animar-les a sumar-se al moviment.


També parlen del projecte i l'ONG protagonista de cada mes als mitjans!!! I esperem que ho continuin fent durant aquest mes dedicat a Mans Unides. Us deixem aquí un recull del que es va publicant!Dimarts 2 de maig. A l'espai #dotzexdotze de El Cafè dels Matins de @rtvandorra , la tresorera de Mans Unides. l'Àngels Fernandez, ha explicat els seus programes en especial el que estan desenvolupant a Hondures.

Un dels objectius d'aquest programa, "Maestro en casa" és promoure l’accés a l'educació secundària dels dolescentes i joves de la zona rural de Copan, al nord de Tegucigalpa. El professorat s'hi desplaça els caps de setmana per fer classes de repàs i de suport i així, lluitar contra l'abandonament escolar.

Escolta l'entrevista fent clic aquíDilluns 8 de maig. Compartim l'article d'opinió que ha escrit la presidenta de @mansunidesandorra la @meritxellfarrero i publicat a @altaveuandorra

En ell ens explica com col•laboren amb @acoes_ong a Hondutes per garantir l'educació secundària dels joves de les zones rurals i remotes gràcies al projecte "Maestro en casa".

Llegeix-lo aquíDilluns 15 de maig, La Itxaso Sanz, membre de la junta de Mans Unides Andorra, ens comparteix en aquest article pubicat a l'ALtaveu com l'educació és el pilar que qualsevol necessita per avançar i com contribuir en l'educació a través del projecte "Maestro en casa" que ells cofinancen a Hondures pot conviar la vida de molts joves.

El pots llegir aquí.Divendres 19 de maig. La Neus Vidal i l'Héctor Pérez, membres de la junta de Mans Unides han parlat dels projectes que tenen en marxa a l'espai #dotzexdotze al programa de #LaRotonda de RTVA, i han explicat com ajudant a pagar la matrícula i els llibres als estudiants de la zona rural d'Hondures pot significar una oportunitat per garantir l'accés a l'educació secundària d'aquests joves.

La pots veure aquíDimecres 24 de maig. La Meritxell Farrero, presidenta de @mansunidesandorra ha estat a l'espai #dotzexdotze al programa #becaris de @rtvandorra. Ha explicat el projecte "Maestro en casa" que donar suport als joves de les zones rurals d'Hondures per a que puguin continuar l'educació secundària. La pots escoltar aquí5 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Comentarios


bottom of page