top of page

#04/24 Ressonem: AMMA

Actualizado: 7 may

Una manera de col·laborar és fer-se ressò de les nostres accions.


Ja ens seguiu al nostre instagram @dotzexdotze ? Compartiu tant com vulgueu, cliqueu al "m'agrada", comenteu o feu stories. Amb aquests gestos ens ajudareu a arribar a més persones i animar-les a sumar-se al moviment.


També parlen del projecte i l'ONG protagonista de cada mes als mitjans!!! I esperem que ho continuin fent durant aquest mes dedicat a l'Associació de Malalties Minoritàries d'Andorra (AMMA). Us deixem aquí un recull del que es va publicant!


I hi podeu col·laborar fent una donació aquí
Dimecres 3 d'abril. La secretària de la junta de l'AMMA, la Meritxell Benito, explica en aquest article publicat a l'Altaveu com se sent una persona o familia quan rep la diàgnosi d'una malaltia minoritària i com d'important és la tasca d'acompanyament que fan des de l'associació a les persones i famílies afectades.

Pots llegir-lo aquí
Dimecres, 10 d'abril. Els autors del llibre "Els Secrets dels AMMIS", la Meritxell Benito, el Tomás Navarro i l'il·lustrador Jordi Planellas, han passat per la Companyia de RTVA per presentar-lo i explicar com ha estat el procés per arribar fins aquí. Aquest llibre és l'inici del projecte socioeducatiu que AMMA ha posat en marxar per sensibilitzar i donar visibilitat a les malalties minoritàries.

Pots veure l'entrevista aquí

Divendres 12 d'abril. La Meritxell Nieto, mare d'un nen (ara ja un jove) que pateix una malaltia minoritària, explica en aquest article publicat a l'Altaveu com d'acompanyada es va sentir quan va conèixer altres mares, altres familíes que passaven pel mateix que ella i com ajuda no sentir-se sol en la seva lluita diària.

El pots llegir aquí
Dimarts 16 d'abril. La Txell Benito ens ha presentat a l'espai #dotzexdotze a l'Avui serà un bon dia de RTVA 'El secret dels AMMIS'

El llibre 'El secret dels AMMIS' que promet ser una de les sensacions de Sant Jordi, forma part del projecte socioeducatiu que AMMA està posant en marxa per donar visibilitat a les malaties minoritàries.

Pots escoltar-la aquí
Dimarts 23 d'abril. Avui l'Enric Garcia, vocal de la junta d'AMMA, comparteix en aquest article publicat a l'Altaveu com d'important és donar visibilitat a les malalties minoritàries per a que no caiguin en l'oblit i no s'avanci en el seu tractamnt, en lainvestigació, en l'atenció als malalts,....

El pots llegir aquíDimecres, 1 de maig. Darrer article de la Meritxell Benito, membre de AMMA i una de les autores del llibre "El secret dels AMMIS" on ens comparteix l'objectiu d'aquest projecte i com això es només l'inici d'un projecte socioeducatiu per donar a conèixer les malalties minoritàries al país i sensibilitzar a la societat.

El pots llegir aquí
12 visualizaciones

Comments


bottom of page