top of page

#04/23 Ressonem: Càritas Andorrana

Actualizado: 28 abr 2023


Una manera de col·laborar és fer-se ressò de les nostres accions.


Ja ens seguiu al nostre instagram @dotzexdotze ? Compartiu tant com vulgueu, cliqueu al "m'agrada", comenteu o feu stories. Amb aquests gestos ens ajudareu a arribar a més persones i animar-les a sumar-se al moviment.


També parlen del projecte i l'ONG protagonista de cada mes als mitjans!!! I esperem que ho continuin fent durant aquest mes dedicat a Càritas Andorrana. Us deixem aquí un recull del que es va publicant!



Dilluns 3 d'abril. A l'espai #dotzexdotze de El Cafè dels Matins de @rtvandorra , la coordinadora de @caritas_andorrana , la Txiqui Bruna, ha explicat els seus programes d'Atenció Primària i de Suport.

Un dels objectius d'aquests programes és promoure l’accés a la salut oferint un suport econòmic per aquelles persones i famílies que per determinades circumstàncies no poden assumir despeses sanitàries no cobertes per la CASS, ja siguin per tractaments, proves mèdiques, serveis d’odontologia o altres.

Escolta l'entrevista fent clic aquí



Divendres 21 d'abril. Mossèn Ramon Sarrias comparteix en aquest article d'opinió publicat a l'Altaveu com treballa Càritas la seva acció social.

El pots llegir aquí.



Dimarts 25 d'abril. La Marta Roma, treballadora social de Càritas Andorrana, ha estat entrevistada a l'espai @dotzexdotze del programa #Becaris de @rtva on ha explicat quines són les carències més destacables i quines són les solucions que s’han posat sobre la taula.

Pots escoltar-la aquí



Dijous 27 d'abril. En aquest article d'opinió publicat a l @altaveuandorra Mossen Sarrias explica la importància que el voluntariat té per @caritas_andorrana

El pots llegir aquí



Divendres 28 d'abril. A l'espai #dotzexdotze del programa #LaRotonda de RTVA coneixem el projecte de Càritas en atenció primària i temes tant necessaris com la salut mental. Ha comptat amb la presència del president de l'entitat, Amadeu Rocamora, de la treballadora social, Nerea Robles i de la responsable de la comissió d'Acció social, Assumpció Grifol.

La pots veure aquí.

9 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page