top of page

#03/24 Ressonem: Marc GG

Actualizado: 26 mar

Una manera de col·laborar és fer-se ressò de les nostres accions.


Ja ens seguiu al nostre instagram @dotzexdotze ? Compartiu tant com vulgueu, cliqueu al "m'agrada", comenteu o feu stories. Amb aquests gestos ens ajudareu a arribar a més persones i animar-les a sumar-se al moviment.


També parlen del projecte i l'ONG protagonista de cada mes als mitjans!!! I esperem que ho continuin fent durant aquest mes dedicat a l'Associació Marc GG. Us deixem aquí un recull del que es va publicant!


I hi podeu col·laborar fent una donació aquí







Dimecres 13 de març. La Rosa Galobardes, presidenta de l'Associació Marc GG, ha passat per l'espai #dotzexdotze de l #avuiseràunbondia i ha conversat amb el Gabriel Fernández sobre com superar la mort d'un ésser estimat i del suport que donen des de l'entitat a les persones que estan passant per un procès de dol, entre altres temes. Ha estat molt interessant.

La pots escoltar aquí.



Dimecres, 20 de març. Avui a #LaCompanyia amb el Xavi Albert, la Rosa Galobardes presidenta de l'Associació Marc G.G i Anna Cases, vídua, han parlat del dol i la pèrdua d’un ésser estimat. El grup d'ajuda mútua format per persones que han passat pel mateix, la Desena Marxa Popular Marc GG, les conferències, exposicions i activitats que es duran a terme al llarg de l'any son temes que s'han posat sobre la taula.

La pots veure aquí.




Dimarts 26 de març. La Rosa Galobardes, presidenta de l'Associació Marc GG ens explica en aqueest aricle d'opinió publicat a l'Altaveu la importància en la forma que es comunica una mort inesperada i com s pdoeen prevenir les seqüeles emocionals si es segueix el protocol que es va posar en marxa l'any passat.

Pots llegir l'article aquí









22 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page