top of page

#03/23 Ressonem: Marc GG

Actualizado: 4 abr 2023

Una manera de col·laborar és fer-se ressò de les nostres accions.


Ja ens seguiu al nostre instagram @dotzexdotze ? Compartiu tant com vulgueu, cliqueu al "m'agrada", comenteu o feu stories. Amb aquests gestos ens ajudareu a arribar a més persones i animar-les a sumar-se al moviment.


També parlen del projecte i l'ONG protagonista de cada mes als mitjans!!! I esperem que ho continuin fent durant aquest mes dedicat a l'Associació Marc GG. Us deixem aquí un recull del que es va publicant!Dimarts 7 de març. Fa 11 anys que es va crear la primera associació Marc GG d’ajuda mútua per a pares que han perdut un ésser estimat a Andorra. La Rosa Galobardes i el seu marit, el Paco González en van ser els impulsors i avui ell i la Montse Molas, membre de la junta, en l'espai #dotzexdotze al Cafè dels Matins de la RTVA ens en donen tots els detalls.

Escolta-la aquí o mira el vídeo aquíDilluns 13 de març. La presidenta de l'Associació Marc GG, la Rosa Galobardes, reflexiona en aquest article d'opinió publicat a l'Altaveu que la va portar a ella i al seu marit, el Paco Gonzalez, a fundar aquesta entitat que acompanya a persones que han perdut un ser estimat i que han passat per la mateixa experiència que ells.

Pots llegir-lo aquí.
Dimecres 22 de març. La Marta Nieto, membre de la @marcggassociacio

comparteix en aquest article d'opinió publicat a @altaveuandorra com van ser els dies i mesos posteriors a la pèrdua del seu marit en un accident de circulació i com les trobades amb altres persones que estaven o havien passat per una situació similar l'havia ajudat a superar el dol. Ara és ella qui ajuda a qui ha perdut un ser estimat i ens explica com això l'enriqueix.

Llegeix-lo aquíDijous 23 de març. La Rosa Galobardes presidenta i fundadora juntament amb el seu marit Paco González de l’Associació Marc GG, han visitat l'espai #dotzexdotze al programa #Becaris de RTVA i han fet un repàs de tot el que ofereix l’associació, que es fonamenta en el grup d'ajuda mútua format per persones que han passat per l'experiència del dol d'haver perdut a un ésser estimat.

Escolta-la aquí
Dimarts 28 de març. La Rosa Galobardes presidenta de l'Associació Marc G.G. i el seu fill Àlex González han visitat #Becaris de RTVA en el marc del projecte dotzexdotze. La pèrdua d’un ésser estimat sempre és una situació difícil de suportar. La Rosa ha escrit les seves vivència i experiència en un llibre que porta per títol «Sempre junts". La il·lustració del llibre és del germà gran del Marc, l’Àlex González, i representa la història de la seva família davant la pèrdua del Marc a través de la figura de la seva mare.

Escolta-la aquí

34 visualizaciones

Comments


bottom of page