top of page

#02/24 Ressonem: Projecte Vida

Actualizado: 29 feb

Una manera de col·laborar és fer-se ressò de les nostres accions.


Ja ens seguiu al nostre instagram @dotzexdotze ? Compartiu tant com vulgueu, cliqueu al "m'agrada", comenteu o feu stories. Amb aquests gestos ens ajudareu a arribar a més persones i animar-les a sumar-se al moviment.


També parlen del projecte i l'ONG protagonista de cada mes als mitjans!!! I esperem que ho continuin fent durant aquest mes dedicat a Projecte Vida. Us deixem aquí un recull del que es va publicant!


També podeu col·laborar enviaant un BIZUM al 08941 o un SMS amb la paraula VIDA al 602




Dijous 1 de febrer. L'Eva Tenorio, presidenta de Projecte Vida, comparteix en aquest article d'opinió publicat a @Altaveu com pateixen estigma les persones que conviuen amb alguns tipus de trastorn addictiu. I com tots podem posar el nostre granet de sorra per canviar-ho.

El podeu llegir aquí




Divendres 9 de febrer. La Laia Bautista, periodista i voluntària d Projecte Vida, ens comparteix en aquest article publicat a l'Altaveu com ha estat passar unes festes, on per socialitzar el consum d'alcohol sol augmentar, en abstinència.

Pots llegir la seva experiència aquí.




Dimarts 14 de febrer, L'Eva Tenorio, fundadora i secretaria executiva de Projecte VIda ens comparteix en aquest article d'opinió publicat a l'Alteveu com n'és d'important l'enfocament mèdic que es dona a un pacient amb trastorns addictius: no s'ha de recòrrer a la seva criminalització o càstig com es feia el segle passat, sinó que se l'ha de tractar com a un ésser humà garantint-li "l'accés a un tractament digne, adequat a les seves característiques i basat en evidència científica".

El podeu llegir aquí




Dimecres 28 de febrer. Interessant article de la Laia Bautista voluntària de Projecte Vida i publicat a l'Altaveu on ens explica com les noves tecnoligies poden comportar noves addiccions.


El pots llegir aquí



Dimecres 28 de febrer, A l'espai #dotzexdotze del programa de @rtvandorra #Avuiseràunbondia, el @gabrielfercoy ha conversat amb l'Eva Tenorio de @projectevida_andorra sobre trastorns addictius, estigma i els bons resultats que estan obtenint els Grups d'Ajuda Mútua que dinamitzen des de l'entitat.


Pots escoltar la xerrada aquí



7 visualizaciones

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page