top of page

#02/23 Ressonem: Projecte Vida

Actualizado: 5 feb

Una manera de col·laborar és fer-se ressò de les nostres accions.


Ja ens seguiu al nostre instagram @dotzexdotze ? Compartiu tant com vulgueu, cliqueu al "m'agrada", comenteu o feu stories. Amb aquests gestos ens ajudareu a arribar a més persones i animar-les a sumar-se al moviment.


També parlen del projecte i l'ONG protagonista de cada mes als mitjans!!! I esperem que ho continuin fent durant aquest mes dedicat a Projecte Vida. Us deixem aquí un recull del que es va publicant!



Dilluns 6 de febrer. Avui l’Eva Tenorio, presidenta de @projectevida ha estat a l’espai #dotzexdotze de RTVA als #matinsdelanacional

Ens ha explicat que han aconseguit un nou local que els permetrà poder fer les reunions dels grups d'ajuda mútua, ha parlat sobre l'estigma dels trastorns addictius o de les necessitats de disposar més dades quantitatives i qualitatives sobre aquesta situació al país.

Escolta aquí l'audio de l'entrevista o mira aquí el vídeo.



Dimarts 7 de febrer. "Hola, em dic Eva i pateixo un trastorn addictiu" Així comença l'article d'opinió publicat a @altaveuandorra on la presidenta de Projecre Vida comparteix la seva experiència en primera persona i ens pregunta si sabem què és i que no és una droga.

Llegeix-lo aquí



Diumenge 12 de febrer. El Pol Cerdà Cassi, jove voluntari de Projecte Vida, ens comparteix en aquest article d'opinió publicat a @altaveuandorra, com per superar l'addicció, cal "afrontar l’estigma, la falta de recursos i l’impacte en els joves". I demana que la societat treballi unida per acabar amb el tabú que és patir una addicció.

Llegeix-lo aquí



Divendres 17 de febrer. A l'espai #dotzexdotze de #larotondartva de @rtvandorra la Rosa Alberch ha entrevistat a l'Eva Tenorio de @projectevida_andorra i a l'Oihan Iturbide, toxicòman rehabilitat i editor de @yonkibooks Books on comparteix temes d'addicció i que va trobar en la biologia la manera d'entendre la vida.

La pots recuperar aquí



Dimarts 21 de febrer. A l'espai #dotzexdotze del.programa #Becaris de @rtvandorra , han entrevistat a l'Eva Tenorio, presidenta de @projectevida_andorra i han fet balanç del seu primer any de vida i dels programes que tenen en marxa com els Grups d'Ajuda Mútua.

La pots escolta fent clic aquí



Dijous 23 de febrer. Perquè a les dones que pateixen una addicció els hi costa tant demanar ajuda? Ens ho explica l'Eva Tenorio, presidenta de Projecte Vida, en aquest article publicat a l'Altaveu.

Llegeix-lo aquí.

13 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page