top of page

#01/24 Ressonem: Coopera Local

Actualizado: 26 ene


Una manera de col·laborar és fer-se ressò de les nostres accions.


Ja ens seguiu al nostre instagram @dotzexdotze ? Compartiu tant com vulgueu, cliqueu al "m'agrada", comenteu o feu stories. Amb aquests gestos ens ajudareu a arribar a més persones i animar-les a sumar-se al moviment.


També parlen del projecte i l'ONG protagonsita de cada mes als mitjans!!! I esperem que ho continuin fent durant aquest mes dedicat a Coopera Local (CDL). Us deixem aquí un recull del que es va publicant!




Dimecres 3 de gener. La Maria Navarro, presidenta i fundadora de Coopera Local, conversa a l'espai l'Alberg de l'Alberch del programa Avui serà un bon dia amb el seu conductor, el Gabriel Fernández. Parlaran del seu projecte però també dels reptes de la cooperació internacional.

La pots escoltar aquí




Dimecres 10 de gener. La Maria Navarro, presidenta de Coopera Local, ens comparteix en aquest article d'opinió publicat a Altaveu Andorra la relació que hi pot haver socitat per molt llunyanes que estiguin i com el benestar social a nivell local ajuda a la cooperació internacional i als projectes sobre terreny.

El pots llegir aquí.




Dissabte 20 de gener. La Maria Navarro, presidenta de CooperaLocal, ens comparteix en aquest article d'opinió publicat a l'Altaveu com d'important és el voluntariat i de que es comenci de ben jovenet per a que aquesta tasca vagi calant en cada un de nosaltres.

El pots llegir aquí



10 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page