top of page

#01/23 Ressonem: Coopera Local

Actualizado: 31 ene 2023


Una manera de col·laborar és fer-se ressò de les nostres accions.


Ja ens seguiu al nostre instagram @dotzexdotze ? Compartiu tant com vulgueu, cliqueu al "m'agrada", comenteu o feu stories. Amb aquests gestos ens ajudareu a arribar a més persones i animar-les a sumar-se al moviment.


També parlen del projecte i l'ONG protagonsita de cada mes als mitjans!!! I esperem que ho continuin fent durant aquest mes dedicat a Coopera Local (CDL). Us deixem aquí un recull del que es va publicant!


Dilluns, 9 de gener. La Maria Navarro, presidenta de @cooperalocal i recent tornada de Réo (Burkina Faso) ens comparteix en aquest article d’opinió a @altaveuandorra com la Sylvia del Centre Yi-jan i altres dones són el motor que fa tirar endavant molts infants i famílies.

Llegeix-lo aquí.


Dimecres, 11 de gener. La fundadora i presidenta de l'Associació Coopera Local, Maria Navarro, ha estat a l'espai #dotzexdotze del programa de RTVA #ElsMatinsdelaNacional i ha explicat quina és la seva missió, la seva tasca i els seus projectes a Réo (Burkina Faso). Destaca la importància del projecte 'Fil i ales' que beca i dona microdrècits a les alumnes del centre de costura Yi-jan i que les permet, per exemple, evitar els matrimonis prematurs.

Escolta-la aquí.




Dimecres 18 de gener. La Maria Navarro, presidenta de @cooperalocal i recent tornada de Réo (Burkina Faso) ens comparteix en aquest article d’opinió a @altaveuandorra la seva resposta a la pregunta de si no té por quan viatja a veure els projectes i dels estereotips contre el que cal lluitar..

Llegeix-lo aquí.



Divendres 20 de gener. La fundadora i presidenta de l'Associació Coopera Local, Maria Navarro, va visitar l'espai #dotzexdotze del programa de RTVA #LaRotondaRTVA. Va parlar amb la Rosa Alberch de quina és la seva missió, la seva tasca i els seus projectes a Réo (Burkina Faso), especialment 'Fil i ales' que beca i dona microdrècits a les alumnes del centre de costura Yi-jan i que les permet, tenir una independència econòmica. També van parlar de la dificultat de treballar en un país on l'estabilitat política i social en veu amenaçada per grups rebelsi que provoca un augment dels desplaçats interns que busquen seguretat.

Escolta-la aquí.


Dijous 26 de gener. LaMaria Navarro, presidenta de @cooperalocal ha passat per l'espai #dotzexdotze al programa #becaris de @rtvandorra. Ens ha explicat què és el que fa CDL, especialment el seu projecte "Fil i ales" que dona beques i microcrédits a les alumnes del centre de costura Yi-jan a Réo 🇧🇫

Escolta-la aquí.



Dissabte 28 de gener. Coneixeu la història de la Sandrin, una de les alumnes del centre de costura Yi-jan a qui @cooperalocal dona suport, en aquest article d’opinió a @altaveuandorra

Moltes noies, malauradament, tenen vides semblants però com acaba l’article. “Elles m’han ensenyat que malgrat les circumstancies, cal ser pacient i no perdre l’esperança, m’han ensenyat també la importància de la gratitud, el valor de la fe i la seva capacitat de resiliència.”

 Llegeix l'article aquí



24 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page