top of page

ja són part de dotzexdotze

aquestes empreses i entitats ja estan multiplicant per aconseguir millors resultats i ajudar a que les entitats participants puguin tenir un impacte social més important vers els col·lectius amb els que treballen. 

si vols ser el següent, contacta'ns!

rtva_1280px.jpg

ràdio i televisió d'andorra

RTVA col·labora cedin espais a les ONG participants i donant visibilitat i veu als seus projectes. Un cop a la setmana, entrevisten o fan un reportage sobre la causa d'aquell mes.

bàsquet club andorra

el morabanc BCA col·labora fent una donació als projectes participants del 100% de les vendes realitzades durant la seva participació al VideEsport de la massana, un mercat de 2a mà o d'equipacions d'altres temporades.

andorra-300x300.png
altaveu petit.jpg

Altaveu

Altaveu col·labora cedin espais a les ONG participants i donant visibilitat  als seus projectes. Dos cops al mes, publicaran informació sobre la causa d'aquell mes. A més, els seus lectors podran participar a través dels baners a la seva pàgina.

eira wellness place

Eira Wellness Place col·labora fent una donació a GosSOS de 5€ per a cada massatge i tractament realitzats del 19 al 29 de juliol!!!

EIRA WELLNESS PLACE.jpg
logo negre.png

daguisa hotels

Daguisa Hotels es suma organitzant actes a benefici de les ONG que formin part de #dotzexdotze. 

La primera acció serà el proper 8 de setembre, coincidint amb el Dia de Meritxell, al The RoofTop VAN by Daguisa a la terrassa de l’hotel Golden Tulip Andorra Fènix. Daguisa Hotels s’ha compromès a fer una donació del 50% de les consumicions al The RoofTop VAN.

eira wellness place

Eira Wellness Place col·labora fent una donació a GosSOS de 5€ per a cada massatge i tractament realitzats del 19 al 29 de juliol!!!

EIRA WELLNESS PLACE.jpg

Andorrita.com

Andorrita, punt de trobada per residents a Andorra, s'afegeix al moviment fent donacions a les ONG participants gràcies a que hi destinen una part de les quotes de les trobades que fan.

XEC DONACIÓ andorraita a fpt_edited.jpg

bondia andorra

El primer diari independent i gratuït BONDIA s'afegeix al moviment cedint espais de publicitat i ajudant a donar més visibilitat i ressó a l'ONG protagonsita de cada mes i als seus projectes.

275566275_10160292514082745_817022092998654976_n.png
Logo-AndorraViva-color-mini.png

andorra viva

La plataforma digital Andorra VIVA se suma al moviment i és l'eina utilitzada per a que les ONG participants puguin fer socis i/o rebre donacions de manera àgil i fàcil.

Vols ser part de dotzexdotze?

Si vols ser la propera entitat o empresa a sumar-te al moviment dotzexdotze, no dubtis a contactar-nos a marta@andtropia.ad i junts multiplicarem la nostra solidaritat!

pexels-miguel-á-padriñán-2882688.jpg
FCIA PIOLETS SQ.png

farmàcia piolets

L'equip de la Farmàcia Piolets, la Marta, el Marc i l'Anna, es suma al moviment #dotzexdotze des d'aquest mes de desembre i es comprometen a fer una donació al projecte protagonista de cada mes.

bottom of page