top of page

ASSOCIACIÓ DE MALALTIES MINORITÀRIES D'ANDORRA (AMMA)

AMMA és una associació sense ànim de lucre formada per persones afectades, families i voluntaris. Neix amb la finalitat de contribuir en la divulgació i coneixement de les malalties minoritàries d’Andorra, defensar els drets de les persones afectades per aquestes malalties encara moltes desconegudes o sense tractament i orientar i ajudar a les famílies. L’associació contribueix a l’assoliment dels objectius de desenvolupament sostenible amb les nostres accions (ODS). 

WhatsApp Image 2024-03-19 at 20.17.54.jpeg
WhatsApp Image 2024-03-19 at 20.17.54.jpeg

El projecte: EL SECRET DELS AMMIS

EL SECRET DELS AMMIS és un conte i un material didàctic. Forma part d’un projecte més ampli, que estan treballant, des de l’Associació de Malalties Minoritàries d’Andorra.

més informació a https://amma.ad/el-secret-dels-amis/

WhatsApp Image 2024-03-15 at 16.24.38.jpeg

Com?

Els objectius principals que perseguim en el PROJECTE EDUCATIU D’AMMA són:

• Visibilitzar les malalties minoritàries tot incidint en el fet que aquestes condicionen la qualitat de vida de les persones afectades i també de les seves famílies.

• Sensibilitzar a través del conte per potenciar la inclusió en tots els àmbits de les persones afectades i conscienciar a la societat de la importància de la diversitat i el respecte.

• Empoderar i oferir recursos educatius per als infants afectats per malalties minoritàries i els seus familiars.

• Oferir recursos als diferents agents educatius per treballar temes tan importants com l’empatia, l’atenció a la diversitat, el tracte amb el grup d’iguals on tots són diferents, les fortaleses de cadascú i la gestió de les emocions. Tot incidint en el fet que tots en algun moment som diferents dels altres i hem de saber afrontar-ho.

• Fer del conte una eina educativa per a treballar les malalties minoritàries a l’escola, tot incidint en aspectes com la inclusió a l’aula, la discapacitat, els prejudicis, les malalties, el respecte per la diferència, l’empatia, la resiliència, les fortaleses…

WhatsApp Image 2024-03-15 at 16.24.38.jpeg
bottom of page