top of page

Vols entrenar a bàsquet com un professional???

Fes-ho el 6 de febrer a la Bombonera a les ordres de Natxo Lezkano i el seu cos tècnic. I amb causa solidària. Pots obtenir la teva plaça aquí.


  • Aquest primer entrenament solidari només per a 12 persones serà a benefici de les ONG i projectes rotagonistes del nostre moviment #dotzexdotze

  • Tindrà lloc el dilluns 6 de febrer de 18 a 20 h a la Bombonera

  • Les 12 entrades es posen a la venda avui mateix al web del BC Morabanc AndorraEl BC Morabanc Andorra i el moviment solidari #dotzexdotze creat per la consultoria d’impacte social Andtropia renovem la nostra col·laboració iniciada el juliol del 2022 i us convidem a participar en el primer entrenament solidari.


Aquesta acció consistirà, com el seu mateix nom indica, en un entrenament liderat per tot el cos tècnic del BC Morabanc Andorra amb Natxo Lezkano al capdavant. Els i les participants viureu en primera persona la intensitat d’un entrenament de professionals (sense deixar el bon humor de banda!).


Tindrà lloc el dilluns 6 de febrer de 18 a 20 h a la Bombonera i les 12 úniques entrades, a un preu de 100 €, estan a la venda des d’ara mateix a bca.ad.


El 100% de les entrades venudes es destinarà als projectes protagonistes dels 6 primers mesos d’aquest 2023 del nostre moviment solidari #dotzexdotze. Ja estan confirmades les ONG del primer trimestre que són:


Coopera Local, aquest mes de gener, amb el seu projecte Fil i Ales que té per objectiu comprar materials pel centre de costura Yi-jan a Réo (Burkina Faso). També s’ha marcat ajudar a les seves alumnes donant beques d’estudi i de transport i manutenció així com microcrèdits per a que puguin obrir el seu propi taller.

Projecte Vida, el mes de febrer, amb el seu projecte de suport a les persones que pateixes trastorns addictius i a les seves famílies que celebrarà el primer aniversari de la seva fundació.

Associació Marc GG, el mes de març, amb el seu projecte d’acompanyament en el procés de dol a les persones que han perdut un ésser estimat.


Gabriel Fernàndez, cap de comunicació del Bc MoraBanc Andorra, comenta que “portem ja uns quants anys amb diversos formats en iniciatives solidàries i aquest és el primer cop que el fem i esperem que vagi molt bé perquè proposem viure la mateixa experiència d’un jugador professional participant d’una sessió d’entrenament”.


Marta Alberch, directora d’Andtropia i fundadora del moviment #dotzexdotze, agraeix “que el BC Morabanc Andorra renovi el seu suport i compromís amb el projecte i que ajudi a les ONG participants tant amb la donació que faran gràcies a la venda de les entrades com a nivell d’implicació de tot l’equip del BC Morabanc Andorra en l’organització d’aquesta acció que es fa per primera vegada. I aprofita per animar a 12 valents i valentes a venir a entrenar per una bona causa!”.

4 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page