top of page

Participem a la 1a jornada benèfica #CarsForSmiles a Andorra 🏎🚕🚗


El passat 15 de juny i després de molts mesos de feina, va tenir lloc la 1a jornada benèfica Cars for Smiles a Andorra i des d'Andtropia van tenir el plaer de participar-hi portant la secretaria tècnica de l'esdeveniment. Molts satisfetes amb el resultat, us compartim aquí la nota de premsa amb el balanç.


Amb ganes ja de la segona edició 😉👏👇


LA 1ª EDICIÓ DE CARS FOR SMILES ANDORRA HA DONAT A UNA QUINZENA D’ADOLESCENTS D’ENTORNS VULNERABLES L’ OPORTUNIDAD DE COPILOTAR UN SUPER COTXE AL CIRCUIT ANDORRA PAS DE LA CASA


Aquest esdeveniment boutique ha tingut lloc avui dissabte 15 de juny i ha reunit a prop d’una cinquantena de persones al voltant de cotxes esportius de marques mítiques. Es tracta d’un projecte benèfic i solidari que vol donar suport i portar il·lusió i alegria a aquests grup d’adolescents i a les seves famílies. La donació, gràcies als patrocinadors i al 100% de la inscripció dels pilots, ha estat de 4.185 € i es destinarà projecte de colònies i campus de Creu Roja Andorrana. Andorra la Vella, 15 de juny.


Cars for Smiles, el moviment solidari sense ànim de lucre que va néixer fa 10 anys a Barcelona per portar l'alegria i la motivació a infants i adolescents amb malalties greus, ha celebrat avui dissabte 15 de juny al Circuit Andorra Pas de la Casa la seva primera edició en terres andorranes.


L'esdeveniment, que ja fa més de 10 anys que se celebra a Barcelona i més recentment també a Madrid i a Salamanca, ha reunit una quinzena d’adolescents de copilots i els corresponents pilots. Alguns dels cotxes participants han estat vehicles exclusius de mítiques marques com Aston Martin, Ferrari o Porsche. Però també s’hi ha afegit alguns models clàssics que han fet les delícies dels més joves. Entre els pilots destacats, s’ha compatat amb la participació de la Margot Llobera, participant al Rally Dakar, i amb Patrick Lemarié, que entre altres, ha estat pilot de proves de Fórmula 1 i actualment és el fundador i director de l’escola de pilot Feed Racing.


El propòsit d'aquest projecte és crear il·lusió i somriures als joves que pateixen una situació de vulnerabilitat, sigui pel motiu que sigui, així com brindar suport a les seves famílies. A més de proporcionar-los una experiència única i motivadora, els diners recaptats a través de les donacions que realitzen els pilots (propietaris dels vehicles) són destinats 100% al projecte de colònies de tardor “Desconnectar per connectar” que organitza Creu Roja Andorrana per aquests mateixos infants i adolescents. En total, s’han recollit 4.185 €, tot i que es poden veure incrementats en els propers dies perquè encara està obert el canal de donacions al web www.carsforsmiles.org


Cars for Smiles és una associació sense ànim de lucre, dedicada a portar alegria i suport a joves amb malalties greus o cròniques o en situació de vulnerabilitat i a les seves famílies a través d'experiències amb cotxes d'alt rendiment i relacionades amb el món del motor. Els qui formem part d'aquest moviment som professionals procedents de diferents camps que volem aportar la nostra experiència i posar-la al servei dels joves, les entitats que els recolzen i les empreses que patrocinen i col·laboren amb el projecte. “És per a nosaltres una experiència que ens permet sortir dels nostres espais particulars, de vegades molt egoistes, i que ens satisfeta de satisfaccions”, explica Martijn Elvers, president de l'associació.


Alguns dels pilots participants han destacat la il·lusió que han pogut veure als ulls dels seus copilots i la diversió compartida de la que han gaudit al llarg de la jornada.


La jornada ha començat a les 9.30 hores amb l’arribada dels primers cotxes al punt de trobada (Plaça del Dos Valires a Escaldes-Engordany) i ha seguit amb la presentació del projecte i un esmorzar a la Sala d’Actes d’Andbank. Cap a les 11.45 hores s’ha sortit cap al Circuit Andorra Pas de la Casa. A partir de les 13.00 hores ja al circuit, s’han fet diverses rondes de rodatges i experiències a bord dels supercotxes, amb la participació dels adolescents com a copilots. L'acte ha continuat amb un dinar al mateix circuit, i s’ha tancat a la tarda amb una visita al Museu de la Moto a Canillo.Cars for Smiles ha generat un impacte positiu a les ciutats de Barcelona i Madrid des dels seus inicis i avui ja s’ha repetit aquí a Andorra. Gràcies a l'esdeveniment, s’han pogut recaptar més de 100.000 euros donant suport a més de 15 entitats.Aquesta primera edició Cars for Smiles Andorra 2024, no hauria estat possible sense la confiança dels nostres patrocinadors Aston Dealers, Circuit Andorra Pas de la Casa, MyAndBank, Total Energies (del Grup Sant Eloi), i l’Hble. Comú d’Escaldes-Engordany.


I també agraïm la col·laboració de Lleixiu l’Andorrana, BioBio Restauració, BMS Consultoria, Car Center Andorra, Altaveu, You Cake by Estopiñan, Motor al Dia Andorra, Alwato, Volte, Massa i Massa Assegurances, Avidalia, Kimoa, Aura Identidad Visual i els comuns de Canillo, Encamp i Andorra la Vella.

0 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page