top of page

Més de 6.000 € aconseguits al Garage Sale Solidari!

· El mercat de 2a mà on s’hi podia trobar roba, decoració, de Nadal, parament de la llar, material d’esport, i molt més va aconseguir recaptar 6.305 € en els dos dies que va estar obert.

· En benefici d’UNICEF Andorra i de les ONG protagonistes del moviment #dotzexdotze

· Els articles que no es van vendre la setmana passada s’han portat a les botigues solidaries de Carisma i Unicef Andorra
Els passats 4 i 5 d’octubre va tenir lloc el Garage Sale Solidari, un mercat de 2a mà pop-up on s’hi podia trobar des de roba a articles de decoració, passant per parament de la llar i decoració de Nadal i també material d’esport, entre altres articles.


Més d’un centenar de persones van passar per l’espai obert els dos dies a la planta baixa del Hotel Delfos By Daguisa Hotels a Escaldes-Engordany. I gràcies a totes elles es van aconseguir recaptar 6.305,50 €!!!Tots els articles que es van posar a la venda proveníem de donacions rebudes les darreres setmanes. D’aquesta manera, tot el benefici de les vendes es destinarà, d’una banda, al moviment #dotzexdotze que el repartirà entre les ONG protagonistes del 2n semestre d’aquest any entre les quals Creuem Fronteres (projecte de recollida i lliurament d’aliments, productes d’higiene personal, material escolar i altres elements de primera necessitat, per als campaments sahrauís de Tindouf (Algèria), GosSOS (per al refugi de gossos abandonats a l’espera de ser adoptats), Creu Roja Andorrana (amb les colònies “Desconnectar per connectar” per a adolescents en situació de vulnerabilitat), ATIDA (per donar visibilitat a la importància de les donacions d’òrgans i a les persones donants) i Cooperand (amb els seus projectes educatius a Bolívia).

D’altra banda, Unicef Andorra ho destinarà al projecte d'Afganistan, on el comitè col·labora des de l'any 2022. L'entitat ajuda a establir classes d'educació basades en la comunitat i proporciona subministraments d'aprenentatge, així com formació per als professors. Unicef realitza formacions sobre els drets de les dones i les nenes a acadèmics religiosos i sobre els impactes negatius de les pràctiques tradicionals nocives on les sessions se centren en el matrimoni infantil i la violència de gènere.
5 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page